Αγγλικών
Η καλύτερη επιλογή για την εκμάθηση ξένων γλωσσών

Pre-Junior classes

Οι μικροί μας μαθητές, έρχονται σε επαφή με την αγγλική γλώσσα με ευχάριστο και βιωματικό τρόπο. Μαθαίνουν τις φωνούλες των γραμμάτων, διαβάζουν λεξούλες και αποκτούν μια πρώτη επαφή με τη γραφή του αγγλικού αλφαβήτου. Επίσης, συμμετέχουν σε πολυαισθητήριες δραστηριότητες, μαθαίνουν τραγούδια, εξοικειώνονται με την τεχνολογία και τη χρήση του διαδραστικού πίνακα και γίνονται μέχρι και ηθοποιοί γυρίζοντας μικρά σκετσάκια. Κατ' αυτόν τον τρόπο το μάθημα είναι πάντα διασκεδαστικό και φαίνεται στα παιδιά σαν παιχνίδι.

 • Pre-Juniors : 2 ώρες/εβδομάδα (για μαθητές Α' δημοτικού)

 

Ειδικό τμήμα για μαθητές της Β' δημοτικού

που έχουν διδαχτεί αγγλικά στην Α' δημοτικού

Είναι πολιτική του σχολείου μας να μην διδάσκεται ολόκληρη η Junior A σε μαθητές Β' δημοτικού. Ακολουθούμε αυτήν την τακτική επειδή θεωρούμε πως η διδακτέα ύλη για τη Junior A είναι αρκετά απαιτητική για τους μικρούς μας μαθητές της Β' δημοτικού. Τι προτείνουμε, λοιπόν, να κάνει ένας μαθητής Β' δημοτικού που έχει διδαχτεί την pre-juniors τάξη στην Α' δημοτικού και δεν θέλουμε βέβαια ούτε να επαναλάβει την ίδια τάξη αλλά ούτε και να ζοριστεί άσκοπα με την ύλη της Junior A; Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε, να μας συμβουλευτείτε και να ενημερωθείτε για το διετές πρόγραμμα που έχουμε σχεδιάσει, κατά το οποίο τα παιδιά ολοκληρώνουν και τη Junior A και τη Junior B μέχρι το τέλος της Γ' δημοτικού με ρυθμό απόλυτα προσαρμοσμένο και εναρμονισμένο στις ανάγκες και δυνατότητές τους.

 • Junior A & B (διετές): 3 ώρες/εβδομάδα (για μαθητές B'-Γ' δημοτικού)

 

Junior classes

Οι μαθητές μας των Junior A και Junior B τάξεων μαθαίνουν να χρησιμοποιούν βασικούς κανόνες τόσο ανάγνωσης και γραφής όσο και γραμματικής καθώς και να συνομιλούν σε αρχικά στάδια καλλιεργώντας τις ακουστικές και τις προφορικές τους δεξιότητες. Το μάθημα γίνεται με ευχάριστο τρόπο μέσω πολυαισθητήριων μεθόδων και οι μαθητές απολαμβάνουν να παίζουν παιχνίδια, να τραγουδούν και να υποδύονται ρόλους.

 • Junior A: 3 ώρες/εβδομάδα (για μαθητές Γ' δημοτικού)
 • Junior B: 3 ώρες/εβδομάδα (για μαθητές Δ' δημοτικού)

 

Senior Classes

Οι μαθητές περνάνε σταδιακά από το επίπεδο της στοιχειώδους σε αυτό της βασικής και μέτριας γνώσης της γλώσσας. Αποκτούν τα κατάλληλα εφόδια για να παράγουν τόσο γραπτό όσο και προφορικό λόγο και να είναι σε θέση να κατανοούν διάφορα είδη γραπτού λόγου. Το μάθημα γίνεται με ποικίλα ερεθίσματα από διάφορες πηγές και τα παιδιά μαθαίνουν χρησιμοποιώντας σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.

 • A class: 4 ώρες/εβδομάδα
 • B class: 4 ώρες/εβδομάδα
 • C class: 4.5 ώρες/εβδομάδα
 • D class: 5 ώρες/εβδομάδα
 • E class: 5 ώρες/εβδομάδα

 

Exam Preparation Classes

Κύριος στόχος μας σε αυτά τα επίπεδα δεν είναι μόνο να παρέχουμε στα παιδιά τα κατάλληλα εργαλεία με τα οποία θα επιτύχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης της αγγλικής γλώσσας - μια επιτυχία για την οποία είμαστε γνωστοί. Στόχος μας είναι, επίσης, τα παιδιά να μπορούν να χρησιμοποιούν ουσιαστικά και πρακτικά τη γλώσσα για να συνδιαλέγονται είτε προφορικά είτε γραπτά και να κατανοούν αυτά που ακούν ή διαβάζουν φτάνοντας σε ανώτερα επίπεδα γνώσης.

 • Lower: 5 ώρες/εβδομάδα
 • Advanced: 5 ώρες/εβδομάδα
 • Proficiency: 5 ώρες/εβδομάδα

 

Σημείωση: Τα διαγωνίσματα για τις τάξεις C έως και Proficiency γράφονται σε ώρες εκτός μαθημάτων.

Παρέχονται δωρεάν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας σε όσους μαθητές χρειάζονται.

Ιδιαίτερα μαθήματα παραδίδονται στο χώρο μας και για παιδιά και για ενήλικες, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες ώρες από τους καθηγητές μας, καθώς επίσης και σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες / δυσλεξία.

Στοιχεια Επικοινωνιας

 •  Αφεντούλη 6
  Πειραιάς 18536
 •  +30 210 4524343
 •  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενημέρωση Γονέων